Szexshop magazin

Péniszgyűrűk

2020/12/25

Több száz péniszgyűrű választékából megkeresheted a Neked/Nektek valót egy igazán tartós és hatékony orgazmusért. Itt megismerkedhettek a péniszgyűrűk fajtáival és használatával.


Erekció késleltetés

2020/12/21

A férfiak nagy többségénél állandó probléma a korai magömlés. A biológiai tényezők mellett általában lelki és mentális okai is vannak ennek a problémának. Függetlenül, hogy mi van a háttérben

sokszor okoz kellemetlen helyzeteket. Szerencsére erre a problémára nagy sok terméket fejlesztett már az orvos és szex tudomány. Az étrend kiegészítők nemcsak segítenek az a magömlés elnyújtásában, hanem 

megsokszorozza a szexuális teljesítményt is. Áruházunk a termékkínálatával segít, hogy megoldást találjon merevedési zavar, a korai magömlés problémára, vagy ha szeretne jobb teljesítményt nyújtani az ágyban.

 

Szexhinta szülés után ?

2020/12/20

A szexhintának nem kell véglegesen eltünnie a gyermek érkezése után, kicsit jobb el kell elrejteni

Szexfotel

2020/12/19

Szex közben nem mindegy, hogy mi van az ember popsija alatt, min hasal vagy támaszkodik, de a tökéletes szögek is sokat lendíthetnek az együttléten. Ezeket a szempontokat figyelembe véve alkották meg azt a szexfotelt, amit az aktuális pózoknak megfelelõen alakíthat át az ember, hogy a tökéletes behatolás lehetõvé váljék. Legyen szó a jól ismert 69-es pózról, a misszionáriusról, a kutya vagy az olló pózról, a szexfotel jó szolgálatot tehet - ha nem érezzük túl körülményesnek használatát.

Tételek: 1 - 4 / 4