SZEXHINTA: Új dimenzióba repíti szexuális életeteket

Ha a hintáról beszélünk, akkor mindenkinek az önfeled gyerekkor jut eszébe, ahogy a játszótéren, vagy kert hátsó részében játszottunk. Ahogy felnövünk, egyre kevésbé gondolunk erre a játékszerre, pedig ha tudnánk még nagyobb örömforrás lehet belőle, de most már közösen!

Ha kicsit laposodik a szexuális életetek, vagy még jobban szeretnétek felpörgeti, akkor ez az ami kell nektek! Ez a sok pajzán kiegészítő mellett amit nagyon sokféleképpen tudtok használni, akár erőlködés nélkül tudtok szeretkezni, olyan pózokban amire régóta vágytok! Képzeld el, erőlködés nélkül ugrál rajtad a párod….. vagy fejjel lefelé szeretted volna orálisan kielégíteni ? Most a legkönnyebben megteheted…

Mi is az a szexhinta ?

Ha még soha nem láttál, szexhintát, akkor röviden a szexhinta egy hevederekből és pántokból álló eszköz, akár ülőkével ellátott, kapaszkodó rudakkal vagy fogantyúkkal készült eszköz. Soha nem tapasztalt szexuális élvezetet garantálva.

Fő funkciója, hogy a párok ilyenkor nem az ágyban, hanem vagy a férfi vagy nő, esetleg mindketten a levegőben szeretkeznek, lógva a plafonról.

Szexhinták fajtái

A szexhinta több típusra bonthatjuk: szerelhetőség szempontjából ajtóra, falra vagy plafonra, illetve a hintába ülhető személyek számát tekintve, egy vagy kétszemélyes hintákról beszélhetünk.

  • Ajtóra szerelhető szexhinta: A legegyszerűbb kivitelezése a szexhintáknak, mint akár a játszótéren is.  Két fém csavart/rudat kell ajtófélfába fúrni, oldal vagy függőleges irányban. Baleset elkerülése érdekében bizonyosodjunk meg, hogy a felfüggesztés tökéletes lett. Ha minden rendben van, akkor a pár női tagja belehet a hintába, az ülőkére, a lábait a szexhinta két kengyelbe kell belehelyezni, így szabaddá téve vagináját vagy ánuszát a férfi számára, így már csak orálisan kell kényeztetnie, vagy behatolni a kívánt testnyílásba. Ez a póz nagyon kényelmes mindenkinek, hiszen nem kell a hölgy súlyát megtartani, így lehetőséget ad a szabad mozgásra, és a variációk tárháza végtelen.
  • Plafonra vagy falra szerelhető szexhinta: A szexhinták egy kedvelt fajtája a plafonra és falba fúrható változat. Egy fém lánc segítségével lehet felakasztani. Ez a legstabilabb módja, ha a falra - plafonba - fúrsz egy lyukat, amibe egy tipli segítségével betekersz egy hinta tartó kampót. Ebbe kampóba kell bele akasztani az eszköz felső részét, és már készen is áll a használatra.
  • Több/Kétszemélyes szexhinta: Nagyobb hintába mind a ketten bele tudtok ülni, és a levegőben tudjátok élvezni egymást.


Szexhinta pózok


G-pont

A tudomány mai állása alapján, vitatható hogy minden nő élvezi a G-pont stimulálását, de elhelyezkedése ismert mindenki számára.

A G-pont kb 5cm mélyen, a vagina felső falánál található. Ujakkal a legjobban elérhető, ha a partnere hanyatt fekszik, kezd meg az ujjazást felfele néző tenyérrel, miközben középső és mutatóujjaddal kampót formálsz, mintha valakit magadhoz hívnál. Ez a vagina egyik legérzékenyebb része. Ez egy bordázott, más textúrájú rész, a G-pont egy babszemhez hasonlító, bordázott dudorodás, fel fogod ismerni mikor megtalálod.


Pénisszel a legkönnyebben a szexhintában tudod elérni, amikor teljesen más szögből sikerül behatolnod.G pont elérése a szexhintában


 

Kinek érdemes kipróbálnia a szexhintát ?

Ha új színt szeretnél vinni a kapcsolatotokba, vagy csak kipróbálnál valami igazán különlegeset, akkor a szexhinta nektek való! Tökéletes Valentin napi ajándék, vagy házasság évfordulós ajándék. De születésnapra, legény vagy leánybúcsúra is nagy örömet fog okozni. Ezt a terméke, mindentől függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki csak egy kicsit is nyitottabb és szeretne új, izgalmas fejezetet nyitni a hálószobájában. Válogass szexhintáink közül, melyek magas minőségűek.

 

Top 4+1 szexhinta pozíció, amit mindenképpen ki kell próbálnotok!

1. Lovaglás a levegőben: A kétszemélyes hinta nagy előnye, hogy a férfi is le tud ülni, így viszont nagyon izgató, amikor a nő a kengyelben állva a kapaszkodók segítségével tud beleereszkedni a péniszbe akár háttal is, még jobban izgatva a férfit.

2. Fejjel lefelé: A kapaszkodóknak hála egészen akrobatikus formákat is kipróbálhattok. Népszerű póz amikor a férfi áll, a nő pedig a hintában ülve leereszkedik hanyatt, hogy a haja akár a padlóhoz érjen. Ezt a pozíciót másmilyen módon nem tudnátok kipróbálni, így elég különleges kedvenc válhat belőle.

3. Orális játék: Mielőtt előre szaladnánk ne felejtsük el, hogy a csikló szájjal való kényeztetése milyen érdekes lehet akkor, ha nem vízszintesen terül el a férfi előtt az ágyon, hanem az orr előtt lebeg akár egy desszert, ami arra vár, hogy megkóstolják. Egészen kreatív fűszereket is bele lehet vonni a játékba, akár az ujjak be-ki hintáztatásának a segítségével, vagy az ánusz izgatásával.

4. Szex fordítva: Szintén közkedvelt formáció, amikor a férfi áll, a nő pedig a szexhintára fordítva fekszik rá, a kapaszkodók segítségével. Így hátulról történik meg a behatolás, ami különleges látványt biztosít a férfinak.

+1. Az ajtót felhasználva: Ezután a póz után garantáltan nem tudsz emlékek nélkül kimenni az ajtódon! A férfi az ajtónak támaszkodva áll, a nő pedig a hátát az ülőkébe támasztva belefekszik a hintába. Nincs más dolga, mint kapaszkodni és a lábai közé venni a férfi, a lábfejeket pedig nekitámasztani az ajtónak. További hinták még a swing sexhinta, love swing vagy a szexhinta ülőkével


Hogyan használjátok a szexhintát - video

Tekintsetek meg pár 'élő' példát, hogyan tehetitek még teljesebbé szexuális életeteket egy szexhintával!